Betonbescherming

Betonadvies Brabant hersteld niet alleen betonschades, maar kan het beton ook beschermen tegen problemen in de toekomst.

Veel mensen hebben het idee dat beton niet beschermd hoeft te worden. Buiten is beton onderhevig aan veel factoren, zoals vocht, wind, zout uit de lucht of strooizout en veel andere invloeden.

Om het beton op de juiste wijze te beschermen moeten we de juiste producten gebruiken.
Het is daarom van belang om goed te bepalen hoe we de constructie gaan beschermen.

We maken gebruik van de volgende producten:

Carbonatatie remmende coating
hiermee voorkomen we het indringen van schadelijke stoffen zoals
CO2 en zouten in het beton. Deze worden vooral toegepast op wanden, diktekanten en plafonds.
Niet alleen beschermen we hiermee uw beton, het ziet er meteen weer fraai en verzorgd uit!

Vloercoatings
hiermee voorkomen we het indringen van vocht en strooizouten in de vloeren. Ook zorgen we voor een goede anti-slip. Uiteraard zien een gecoate vloer er prachtig uit!
Betonadvies Brabant maakt gebruik van epoxy en PU-coatings. Voor alle vloeren hebben we een passende oplossing.
Wij hebben een grote ervaring in het aanbrengen van vloercoatingsystemen op balkons, galerijen, bedrijfshallen, showrooms en woningen.

Kit
grote betonnen constructies zijn voorzien van dilataties. Hiermee voorkomen we scheuren in de constructie. Deze dilataties zitten niet alleen in vloeren, maar ook op opleggers en in gevels.
Betonadvies Brabant kan alle kitvoegen herstellen. Voor kitvoegen geldt ook, niet alle kit is zomaar geschikt, Betonadvies Brabant, kan echter wel alle kitproblemen voor u oplossen!

In principe zijn alle kleuren toepasbaar. Wij gebruiken alleen materialen van zeer hoge kwaliteit. Alle fabrikanten en leveranciers controleren op de juiste uitvoering en toepassing.

Verder voeren wij ook alle overige schilderwerken uit. We spreken dan over ondergronden zoals hout, staal, kunststof en steen.
Ook kunnen wij diverse spuittechnieken toepassen voor het aanbrengen van coatings.