Vochtwering

In Nederland hebben we te maken met veel vocht. Niet alleen als het regent, maar ook optrekkend vocht door een hoge grondwaterstand.

Uw beton of gevel kan erg veel last hebben van deze vochtproblemen.
Betonadvies Brabant kan deze problemen voor u oplossen.

Lekdetectie
Wij voeren ook lekdetectie uit! Lekdetectie kan worden uitgevoerd door middel van cameraonderzoek in leidingen en afvoeren, warmtecamera voor warmtelekkages en door middel van kleurstoffen voor het opzoeken van waterlekkages.

Hydrofoberen
Met hydrofoberen voorkomen we indringing van vocht in uw stenen en voegen. Ook beton kan worden gehydrofobeerd.

Door het aanbrengen van een waterdichte laag beschermen we uw metsel en voegwerk tegen vocht. Omdat er geen vocht in uw constructie kan indringen, heeft u geen last van doorlekken van vocht en kans op vorstschade aan uw voegwerk en metselwerk.

De door ons gebruikte hydrofobeermiddelen zijn transparant en geven niet of nauwelijks kleurverschil met de oorspronkelijke ondergrond.

Coatings
Het is ook mogelijk om metselwerk te voorzien van een coating. Dit geeft niet alleen een mooie en andere uitstraling van de gevel, maar beschermd ook tegen het indringen van vocht.

Betonadvies Brabant gebruiken de allerbeste coatings om uw gevel de juiste bescherming en uitstraling te geven.

Optrekkend vocht
Betonadvies Brabant is ook de juiste partner voor het voorkomen van optrekkend vocht.

Optrekkend vocht komt voor door bijvoorbeeld een hoge grondwaterstand. Vaak uit zich dit door vochtplekken in de wand, vaak net boven de vloer. Door de gevels te injecteren kunnen we de gevels voorzien van een vochtscherm zodat het vocht niet verder in de gevel omhoog komt en uiteindelijke binnen tevoorschijn komt.

Ook kunnen wij de buitengevel voorzien van een vochtscherm. Hiermee voorkomen we het indringen van vocht vanaf de buitenkant.